Se nem fehér, se nem piros, se nem fekete: a menyegzőre választott szerelés teljes mértékben megfelel az íratlan szabálynak, mégis: az esküvői vendégeknek egytől egyig a menyasszony tanújára szegeződött a tekintete.

Bár maga a ceremónia még a koronavírus-járvány előtt volt, azóta is emlegeti a násznép azt a ruhát – pontosabban jelmezt –, amelyet az egyik koszorúslány választott barátnője esküvőjére. A menyasszony hatalmas engedményt tett: a szokásostól eltérően ugyanis kikötötte, hogy mindenki azt viselhet majd, amit csak szeretne. Több sem kellett Christina A. Meadornak:

a menyasszony tanúja egy Tirannoszaurusz jelmezt öltött magára.

A fiatal nő hónapokkal a ceremónia előtt fogott bele az esküvő szervezésébe, feltehetőleg a viseletét is jó előre eltervezte. A nagy napon minden tökéletesen sikerült, leszámítva, hogy a legnagyobb figyelmet végül nem a menyasszony kapta. Meador el is büszkélkedett az esküvői szerepével, amelyről a Facebook-on osztott meg egy fotót. A képet mostanra 12 ezren kedvelték, 20 ezren szóltak hozzá, és még annál is többen, 39 ezren osztották meg.

(femcafe.hu)