Októbertől a hírességek kedvelt üdülőhelyére, valamint Kuvaitba is fapados áron juthatnak el az utazni vágyók. A járatokat Abu Dhabiból indítja a Wizz Air egyesült arab emírségekbeli nemzeti ultradiszkont légitársasága.

Az utasoknak heti négy alkalommal lesz lehetőségük gépre szállni, hogy megfizethető áron eljussanak az Indiai-óceánon található szigetvilágba, illetve naponta utazhatnak a légitársaság Perzsa-öböl térségében elhelyezkedő ötödik legfontosabb célállomására, Kuvaitba. A közel-keleti ország látogatói megismerhetik az eredeti arab hagyományokat és a város egyedülálló történelmét, valamint olyan kiemelkedő turisztikai látványosságokat csodálhatnak meg, mint a Sheikh Jaber Al-Ahmad és a Sheikh Abdullah Al Salem Kulturális Központ, valamint a Kuvait Nagymecset. Emellett ellátogathatnak az ország egyik legrégebbi piacára, a Souq Al Mubarakiyába, amely egzotikus élményt nyújt az érzékek számára.

„Ötödik Airbus repülőgépünk októberi érkezésével nagy örömünkre szolgál, hogy a Kuvaitba induló járatokkal javíthatjuk az összeköttetést az Öböl Menti Együttműködési Tanács szomszédos országaival, valamint megfizethető árú járatokat kínálunk utasainknak a Maldív-szigetekre.

Különösen izgatottak vagyunk a Maldív-szigetekre induló járatok miatt, amely paradicsomi úti cél sok utasunk bakancslistáján foglal el előkelő helyet. Alig várjuk, hogy hamarosan üdvözölhessük az utasokat fiatal és zöld repülőgépeink fedélzetén”

– fogalmazott Owain Jones, a Wizz Air fejlesztési vezetője, utalva arra, hogy a flottát bővítő vadonatúj Airbus A321neo a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkező repülőgép.

a legalacsonyabb üzemanyag-felhasználást, károsanyag-kibocsátást és zajterhelést biztosítja. 

A Covid-korlátozások enyhítése és a PCR-tesztre vonatkozó követelmények eltörlése a beoltott utazók számára ismét egyszerűbbé tette a légi közlekedést, ami több spontán utazási lehetőséget tesz lehetővé. A hazánkból induló utasok egyszerűen, Abu Dhabi-ban történő átszállással juthatnak el az új desztinációkra, ugyancsak megfizethető áron. Az elérhető jegyekről további információk a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában találhatók.