A svéd színésznőnek 2021-ben született meg a kisfia. Vikander most egy interjúban elmondta, hogy egyszer már teherbe esett, de elvesztette a kisbabáját.

A 33 éves híresség és a 45 éves párja, Michael Fassbender 2016-ban, a Fény az óceán felett című film forgatásán szerettek egymásba. A pár nem teszi közszemlére a kapcsolatát, nagyon ritka, hogy beszélnek a szerelmükről. A The Sunday Times nevű lappal azonban most kivételt tettek, a színésznő őszintén mesélt az elmúlt évek nehézségeiről. Kiderült például, hogy a kisfia születése előtt elvetélt (pont úgy, mint a filmben, melynek forgatásán megismerkedtek). Vikander hozzátette, hogy mióta átesett a tragédián, a filmnek is teljesen más jelentése van – írja az Eonline.

Nagyon fájdalmas volt, hogy át kellett élnem. Természetesen eszembe jutott a film, melynek így most már más jelentése van. Hosszú ideig próbáltam teherbe esni. Nehéz időszakon mentem keresztül a karantén alatt, a pandémia idején. Küzdöttem. Egy ideig nem hittem benne, hogy teherbe tudok esni

– mesélte az interjúban. Arról is szó esett, hogy a színésznő 30 éves koráig nem vágyott az anyaságra, de miután elvetélt, semmi mást nem akart, csak családot alapítani.