Phoebe kiskora óta megszállottja a különböző rajzoknak, figuráknak és emblémáknak, ebből kifolyólag a tetoválásokért is rajong.

A fiatal nő még kisiskolás éveiben eltervezte, hogy egy nap ő is szeretne tetoválást, ám csak nemrég vette rá magát, hogy beüljön egy szalonba. Gondosan megtervezett mindent, ő maga rajzolta meg az alakzatot is, amit a bal csuklóján szeretett volna újra látni. Arra azonban már csak a tetoválás elkészültét követően jött rá, hogy valójában honnan merített ihletet.

Phoebe egy hullámot rajzolt meg, azt szerette volna, hogy az alakzat őt és két testvérét szimbolizálja.

Nem mellesleg a bevallása szerint kedvenc énekese is mindig eszébe jut, akárhányszor csak ránéz. A hullám formájának ugyanakkor mint kiderült, sajnos már van jelentése.

Ez pedig nem más, minthogy egy hűtőszekrény emblémája.

Erre azután jött rá, hogy kinyitotta az otthoni hűtőszekrényüket, amelynek ajtaján egy az egyben az a forma virított, mint Phoebe csuklóján. Bár a berendezés azóta megvan a családnak, amióta csak az eszét tudja, a lánynak ezidáig fel sem tűnt, hogy honnan szerezte az ihletet. Mindenesetre poénra vette a történteket, és a hűtőszekrénnyel pózolva megosztotta követőivel is.

(Borítókép: Tetoválást készíttető lány. Illusztráció: GettyImages)

(Femcafe.hu)