Talán saját filmet is kap az eddig soha nem látott karakter.

A rendező, James Wan nevéhez számos horrorfilm köthető, többek között az Insidious, az Eleven kór, vagy a Fűrész. Az ő képzelőerejének köszönhetjük a Démonok között-ben megismert Apáca karakterét is, mely később saját filmet. A műnek hamarosan folytatása érkezik. 

Bár a 45 éves rendező jelenleg Jason Momoaval dolgozik az Aquaman 2-n, szemmel tartja horror filmes projektjeit is, ugyanis a minap egy Instagram-bejegyzésben mutatta meg, hogyan nézett ki eredetileg az Apáca jelmeze.

A rémisztő, szárnyas, szarvas lény arcát géppel mozgatták, hogy hátborzongató legyen a mimikája, de egy ember viselte a kosztümöt, hogy még hatásosabb legyen a démon megjelenése. Mindössze egyetlen jelenet volt teljesen készen vele, mikor James Wan úgy döntött, hogy inkább apáca-szerű kinézetet ad neki, mivel úgy gondolta, hogy az jóval vérfagyasztóbb lesz.

– szemlézte a Promotions Wan állítása szerint nem tett le a szintén ijesztőre sikerült szörnyről, és nem kizárt, hogy a közeljövőben egy újabb horrorfilm főszereplőjeként köszön majd vissza.

(Borítókép: Démonok között 3 - Az ördög kényszerített c. film. Fotó: Northfoto)