A médium szerint négylábú barátaink eldönthetik, vissza akarnak-e térni hozzánk.

Nancy Mello médiumként és állatsuttogóként éli a mindennapjait. Az amerikai Connecticut államban élő nő állítja, képes beszélni az eltávozott házi kedvencekkel, így pontosan tudja, hogy mi vár rájuk a halál után. A 40 éves Mello már kiskorában tapasztalta különleges képességét, amelyet felnőtt korában arra használ, hogy segítsen a gyászoló gazdiknak kapcsolatba lépni szerettet állatukkal.

A médium egy angol online magazinnak, a Mirrornak adott interjújában mesélt arról, hogy a kutyákat azok az állatok köszöntik a mennyországban, akikkel életük során is különleges kapcsolatuk volt, legyen szó a szomszéd macskájáról vagy éppen arról a mókusról, amelyet mindennap megkergetettek.  M ello azt is elmesélte, hogy mit csinálnak a túlvilágon négylábú barátaink.

Nagyon gyakori, hogy koncerteken látok kutyákat, ahogy gazdájukkal a fűben fekszenek. Mindent amit imádtak csinálni életük során azt folytatják a mennyországban is.

Döntenek a halálukról és a reinkarnációról

Mello szerint ugyanúgy, ahogy az embereknek, az állatoknak is megvan az elképzelésük arról, hogyan szeretnék itt hagyni a földi létet.

Minden állat rendelkezik szabad akarattal és megvannak a saját igényeik, szükségleteik. Néhány állat a napfényben szeretné eltölteni az utolsó napjait, míg mások egy utolsó falatot akarnak a kedvenc jutifalatjukból. [...] Többen pedig szeretnék, ha valaki mellettük lenne. Az állatok számára a halál egy gyönyörű élmény spirituális szempontból

– állítja Mello.  A médium szerint talán azért fogadják el az állatok ilyen könnyen a halált, mert amellett, hogy megérzik, mikor érkezik a vég, arról is dönthetnek, hogy szeretnének-e reinkarnálódni.

Általában (néhány kivétellel) az állatok ugyanahhoz a családhoz térnek vissza, akiket ott hagytak. Láthatunk olyan kutyát, aki visszatért ahhoz a személyhez, akinek kisgyermekkorát is megélte. Láthatunk olyan macskát, aki végigsegítette gazdáját egy váláson, majd visszatért, hogy a magányban legyen támasza ugyanannak az embernek

– mondta a médium. 

(Borítókép: Golden retriever kölyök. Fotó: GettyImages)