Az énekesnő és párja, a spanyol válogatott és a Barcelona játékosa, Gerard Piqué nemrég tizenkét év után szakítottak. Állítólag a férfi hűtlensége áll a kapcsolatuk megromlása mögött.

Shakira az elmúlt hónapokat élete legnehezebb és legsötétebb időszakaként élte meg. Először adott interjút a válásáról, melyben azt is elmondja, mennyi áldozatot hozott a családjáért.

Eddig csendben maradtam, és csak próbáltam feldolgozni az egészet. Nehéz beszélni erről, különösen azért, mert még mindig tart, ráadásul a nyilvánosság előtt zajlik az egész. A szakításunk nem olyan, mint egy átlagos szakítás, nemcsak nekem, hanem a gyerekeimnek is nehéz volt, hihetetlenül nehéz. A nap 24 órájában paparazzók táboroznak a házam előtt, és a házamon kívül nincsen olyan hely, ahol el tudnék bújni előlük a gyerekeimmel.

– kezdte a híresség.

Egyikünknek áldozatot kellett hoznia. A karrieremet második sebességbe tettem, és Spanyolországba költöztem, hogy támogassam őt, hogy focizhasson és címeket nyerhessen. Ennek köszönhetően a gyerekeimnek jelenlévő anyukájuk lehetett.

– tette hozzá, majd az adócsalási vádjai kapcsán megjegyezte, hogy már kifizetett minden állítólagos tartozást.

Forrás: Telex

(Borítókép: Shakira Fotó: Marc Piasecki/FilmMagic/Getty Images Hungary)