A sorozat kapcsán kevés visszajelzés nyom többet a latba, mint magáé az íróé, George R.R. Martiné .

Paddy Considine annál nagyobb dicséretre aligha számíthatott, mint amit a történet atyjától, George R. R. Martintól kapott. A színész többek között arról is mesélt a CQ-nak, hogy miben tudott leginkább azonosulni a karakterével, I. Viserys királlyal – írja a 24.hu.

Ő csak békét akart, azt, hogy boldogok legyenek az emberek, ám végső soron épp ez tette őt gyengévé. Vajon az tette volna autentikusabbá, ha diktátor vagy zsarnok lesz belőle? Ő egyszerűen nem volt ilyen

– fogalmazott Considine. Az interjúból az is kiderült, hogy R.R. Martin könyveiben a király karaktere még visszafogottabb, ám nemcsak a színész, hanem maga az író is üdvözölte, hogy Considine a karakter megformálásakor végül ragaszkodott a saját elképzeléséhez.

A Te Viserysed jobb, mint az enyém

– üzente I. Viserys király megformálójának George R.R. Martin. Considine szerint már ezért a dicséretért megérte elvállalni a szerepet: „Azt gondoltam, hogy rendben, ezzel megelégszem. Megköszöntem a bizalmat.”

Viserys király eddig a Sárkányok háza minden részében szerepelt. Romló egészségügyi állapotának végig tanúi lehettünk, ám hogy a sorozat nyolcadik epizódja mit rejteget, arról győződjön meg ön!

(Borítókép: Paddy Considine, mint I. Viserys király. Fotó: Entertainment Pictures/Northfoto)