A modellügynökség vezetője sok időt tölt az édesanyjával, aki sosem fogja vissza magát. Ami a szívén, az a száján, még ha ezzel olykor kínos helyzetbe is sodorja a körülötte lévőket.

Nem esett messze az alma a fájától, hiszen Kajdi Csaba is éppen annyira laza és közvetlen, mint édesanyja. Bár a közösségi oldalak megmondó emberének szülője Franciaországban él, anya és fia így is igyekeznek sok időt együtt tölteni.

„Több hetet töltöttem kint a nyáron, nagyon sok időt voltam Annamarival. Ő épp lakásfelújításban volt, úgyhogy jöttünk-mentünk mindenhova, segítettem intézni neki a dolgokat. Persze azért nem maradt el a piacozás sem. Anyám nagy pénzköltő, úgy tud elkölteni – hasamra ütök – kétszáz eurót, hogy 5-8 eurós dolgokat vesz csak. Neki akkora sikerélmény egy-egy ilyen jóárú kis tétel beújítása, mintha valami világmegváltó dolgot vinne véghez” – mondta Cyla, akit édesanyja nem egyszer hozott már kellemetlen helyzetbe az őszinteségével.

„Előfordult már, hogy együtt mentünk be egy boltba vásárolni, volt, hogy én például zoknit szerettem volna magamnak nézni. Persze Annamari azonnal mondta az eladónak, hogy nekem vásárolunk. Ő pedig készségesen mutatta meg a választékot, hogy milyen zoknik közül lehet válogatni. El is kezdtem őket nézni, amikor anyám nem kis hangerővel a bolt másik végéből odaszólt, hogy >>nehogy műszálasat válassz, tudod, hogy izzadós a lábad

Önt hozta már kellemetlen helyzetbe az édesanyja?

(Borítókép: Kajdi Csaba Fotó: Bodnár Patrícia/Index)