Bár Natalija Kuznyecova legutóbb 2019-ben versenyzett, a rendszeres edzés a mindennapjai része, melyről be is számol a követőinek.

A számos súlyemelési rekorddal rendelkező 31 éves orosz sportoló 14 évesen még egy sovány, törékeny kislány volt. Ezen a képen mindössze 40 kiló. Ekkor édesapja azt tanácsolta neki, hogy menjen le az edzőterembe, hogy izmokat és önbecsülést építsen.

Felnőtt nőként kezdett el érdeklődni a testépítés iránt, melyben hamar sikereket ért el. 2018-ban egy interjúban is mesélt a díjairól, illetve azt is megmutatta, hogyan néz ki nála egy edzés. 

A ma már több mint egymillió rajongóval rendelkező Kuznyecova az elmúlt években szőkéről barnára váltott, izmai pedig még nagyobbak lettek.

A fiatal nő egyébként 173 cm magas, a súlya pedig 125 kiló, melyet elsősorban izomzatának köszönhet. 2014-ben új világrekordokat állított fel karemelésben, felhúzásban, és fekvenyomásban. És hogy mit eszik? Reggelire például hat főtt tojást, zabot és gyümölcsöt, ebédre marhahúst, brokkolit, édesburgonyát, görög salátát és két szelet kenyeret – írja a FitnessVolt.

(Borítókép: Natalija Kuznyecova - YouTube)