Kivételes kéréssel fordult a You című sorozat készítőihez Penn Badgley. A Netflix nagysikerű pszichothrillerének főszereplője megelégelte a szexjelenetek forgatását, ezért csak azzal a feltétellel vállalta el a negyedik évadot, ha karaktere a lehető legkevesebbszer kerül intim helyzetbe és önkielégítést sem kell imitálnia.

A 36 éves színész, akinek a korábbi évadokban többször kellett önkielégítést is imitálnia, azt mondja: tisztában volt azzal, hogy kérésének talán nem lehet maximálisan eleget tenni. 

„Megkérdeztem a forgatókönyvírót, Sera Gamble-t, hogy esetleg megoldható-e, hogy ne kelljen több intim jelenetben szerepelnem. Erre a döntésre valójában jóval azelőtt jutottam, hogy elvállaltam a sorozatot. Nem hiszem, hogy korábban beszéltem erről, de azért döntöttem így, mert rádöbbentem, hogy nem akarom már én vezetni a szerelmi szálat. Eljutottam arra a pontra, hogy ezt egyáltalán nem akarom már csinálni. Arra vágytam, hogy egy szexjelenetben se kelljen szerepelnem” – magyarázta a Stitcher Studios Podcrushed című podcastjének legutóbbi adásában Badgley, akinek szavait a People magazin idézte.

Badgley, aki 2017 februárjában vette el szerelmét, Domino Kirke-öt, hozzátette:

„A hűség a legfontosabb számomra egy kapcsolatban, különösen érvényes ez a házasságra.”

A You című sorozat negyedik évadának első öt része február 9-én debütált. A többi epizód március 9-től lesz elérhető a Netflix en.

(Borítókép: Penn Badgley. Fotó: Jim Spellman/Getty Images)