A hírességet azzal vádolják, hogy nyilvánosan gúnyolta Selena Gomezt. Bár az amerikai valóságshow-szereplő, milliárdos azóta megpróbálta tisztázni a történteket, az internet népe nem hagyja annyiban a dolgot.

Selena Gomez a TikTokon tett közzé egy videót, amiben azzal viccelődött, hogy véletlenül túlságosan laminálta a szemöldökét. A színésznő Bella Hadid sminkje inspirálta szűrűt használt. 

@dulciitaa #selenagomez #fyp #bellahadidfilter #parati #foryoupage ♬ sonido original - Dulce Maria

Pár órával később Kylie Jenner osztott meg egy felvételt a szemöldökéről Insatgram-sztoriban, azzal a szöveggel, hogy: „Ez baleset volt?” A modell egy képernyőképet is közzétett, melyben éppen Facetimeon beszél Hailey Bieberrel, akinek a szemöldökéről egy közeli képet is mutatott.

A Gomez rajongók ezután elárasztották kommentekkel Kylie és Hailey közösségi oldalait, és kérdőre vonták őket, hogy miért gúnyolták ki az énekesnőt.

A rajongók annyira kiakadtak, hogy tömegesen kezdték el kikövetni Jennert, aki emiatt közel 1 millió rajongót vesztett. Így most jelenleg Selena Gomez a legtöbbet követett nő a platformon.

(Cosmopolitan)

(Borítókép: Kylie Jenner Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)