Egy másik showműsort indítanak helyette a kereskedelmi csatornánál.

A Blikk számolt be róla először, hogy a TV2 idén nem indít új évadot a már kilenc szériát megélt Sztárban Sztár című műsorból, amely évek óta a csatorna tavaszi szezonjának legsikeresebb műsora. 

A bulvárlap informátora szerint a műsorváltozás oka, hogy noha a közönség szereti a műsort – amelyben a magyar hírességek hétről hétre világsztárok bőrébe bújva adnak elő műsorszámokat –,

de egyre nehezebb énekeseket találni a show-hoz.

„A produkciónak fontos, hogy színes felhozatallal szolgáljon, legyen mindig egy kiemelkedő sztár a versenyzők között, mint Stohl András vagy Tóth Andi voltak, de nagyon szeretik a meglepő személyeket is: ilyen volt például a Kelemen kabátban énekese, Horváth Boldi vagy Schoblocher Barbara. Ám minél több az évad, annál nehezebb olyan sztárt találni, aki még nem szerepelt a műsorban” – magyarázta az informátor, de később a TV2 is reagált:

„A TV2 2024-es tavaszi műsorrendjének nem része a Sztárban Sztár, de a nézők nem maradnak nagyszabású szórakoztató műsor nélkül, hiszen jön a világsikerű Next Topmodel Hungary. A tehetségkutató valóságshow-ban a legrátermettebb leendő topmodellt keressük, miközben a nézők betekintést nyerhetnek a divat titokzatos és embert próbáló világába” – szólt a közleményük. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsor, amelyben civilek mérettetik meg magukat vajon elindul-e. Annyi bizonyos, hogyha műsorra is tűzik, akkor Majoros Péter Majka hiányát biztosan megérzi a produkció, ugyanis ő nemrég az RTL-hez igazolt

(Borítókép: A Sztárban Sztár zsűritagjai. Fotó: Papajcsik Péter/Index)