Magyar vonatkozásúnak tűnő filmet mutatnak be holnap az osztrák mozik, az a címe, hogy

Anna Fucking Molnar.

Persze rögtön felkaptuk a fejünket, hogy vajon mit mond rólunk egy osztrák vígjáték egy magyar nevű főszereplőnővel, úgyhogy kikerestem a film trélerjét, íme.

A főhős egy középkorú, válságba került színésznő, akit persze a férje is a legrosszabbkor csal meg. A férj neve a film Wikipédia-oldala szerint „Laszlo”, de ami anyagot én az alkotásról megtaláltam, abból nem derül ki, hogy van-e bármi jelentősége annak, hogy a főhős egy magyar származású színidirektor felesége.

Minden jel arra mutat ugyanis, hogy a film teljes egészében Ausztriában játszódik, és a készítők is mind osztrákok. A fenti borítókép a bécsi premieren készült, Murathan Muslu, Nina Proll, Sabine Derflinger és Gregor Bloéb látható rajta. Nina Proll a főszereplő és a forgatókönyv egyik szerzője, Gregor Bloéb játssza Laszlo szerepét, Murathan Muslu a szexi szerető és Sabine Derflinger a rendező. Nem találtunk nyomát annak, hogy bármelyikük különösebben kötődne Magyarországhoz, szóval valószínűleg annyira magyar ez a film, amennyire budapesti volt a Grand Budapest Hotel.

Hm.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Van egy olyan új, osztrák film, hogy Anna Fucking Molnar

Nem igazán értjük, hogy mi a jelentősége a magyar neveknek, de a csalfa férj meg Laszlo. És színidirektor.

145 · Nov 23, 2017 11:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments