Grumpy Catet valószínűleg mind ismertük. A méltatlan arcú cica 2012-ben robbant be, az akkori mémek főszereplője lett. Az eredetileg Tardar Sauce névre hallgató macska azonban idén májusban, 7 évesen eltávozott az örök vadászmezőkre.

Azóta többször is találtak hasonmásokat, akik talán Grumpy Cat nyomdokaiba léphetnek, de eddig mindegyikük kudarcot vallott. Nem állítjuk, hogy ez a nyúl hosszú ideg lesz utódja a néhai mém-macskának, a közöttük lévő hasonlóság azonban vitathatatlan. Már ha az arcvonásaikat nézzük.

A morcos nyuszit egy Karen Miller nevű fotós vette észre, amikor a hegyekben túrázott Skóciában. Elmondása szerint erős szél fújt, és ez volt az oka annak, hogy a képeken látható állat meglehetősen méltatlankodva pillant a kamerába.

Persze a képek elkészültének ára volt, ugyanis közel egy órába telt, amíg a fotós és barátja elég közel ért a nyúlhoz annyira, hogy értékelhető fotót készíthessenek róla. Ez idő alatt a szóban forgó jószág bár durcásan, de meghúzta magát a jeges szél elől, amíg Millerék végtagjai teljesen elfagytak.

Mindenesetre az internet hálás lehet nekik, hogy megörökítették a pillanatot, hiszen a vadon élő nyúl valószínűleg nem pózol gyakran turistáknak.