Bár az utóbbi időben több cikkünk is megjelent, melyben arról írtunk, elhidegült egymástól Meghan Markle és a királyi család többi tagja, annyira mégsem orrolhattak meg egymásra. A The Sunday Times szerint Meghan Markle és Harry herceg elfogadták a királynő meghívását, aki nyárra kedvenc rezidenciájára, a Skóciában található Balmoralba hívta meg őket. A párral együtt gyerekük, Archie is ott lesz majd.

Markle-ékat akkor invitálhatta meg II. Erzsébet királynő, amikor Harry herceg és felesége legutóbb Nagy-Britanniában járt, mely alkalommal egyben le is tudták utolsó hivatalos megjelenésüket, mint a királyi család dolgozó tagjai. A People forrása szerint a gyerekük nélkül Angliában állomásozó Meghan Markle és férje mindennap facetime-ozott fiukkal, Archie-val. A forrás azt is elmondta, hogy bár a pár megtalálta számításait Kanadában, nyáron Meghan Markle szülővárosába, Los Angelesbe is ellátogatnak, sőt, egy ingatlant is venni akarnak maguknak ott. 

A balmorali meghívás nemcsak őket érinti, hanem az egész királyi családot, így igazi nagy családi összejövetelre lehet számítani. A találkozó külön érdekessége lesz, hogy bár II. Erzsébet tavaly is meghívta unokáját és szerelmét, a pár akkor visszautasította a meghívást, így ez lesz az első alkalom, hogy Meghan Markle Balmoralbe látogat.