Bár minden bizonnyal az Egyesült Királyság majdani uralkodójának, Vilmos cambridge-i hercegnek a gyerekei – György, Sarolta és Lajos – a legismertebbek és a legnépszerűbbek az internetezők körében, nem csupán ők azok, akik megöröklik a trónt szüleiktől a jövőben.  A Times of India riportja alapján bemutatunk néhány tüneményes királyi csemetét más országokból.

György cambridge-i herceg

A jelenlegi brit uralkodónő, II. Erzsébet királynő dédunokája, a 8 éves György a brit trónöröklési rendben a harmadik helyen szerepel. Édesapját, Vilmos herceget és nagyapját, Károly walesi herceget követi a sorban. 

 Esztella svéd királyi hercegnő

A 9 éves Esztella a svéd királyi hercegnő, Viktória és férje, Daniel Westling első közös gyermeke. Országa trónöröklési rendjében a kislány a második helyen áll. Ha uralkodni kezd, anyja után ő lesz a második női államfő Svédországban. 

 Jakab monacói herceg és Gabriella monacói hercegnő

II. Albert monacói herceg és felesége, Charléne monacói hercegné ikergyermekei már 6 évesek. S bár Jakab két perccel Gabriella után született, hivatalosan ő a trónörökös.  

 Keresztély dán herceg

Frigyes dán királyi herceg és Mária dán királyi hercegné legidősebb gyermeke, Keresztély – eredeti nevén: Christian – már 15 éves. Apja után ő a második a trónutódlási sorrendben.

 Leonóra spanyol királyi hercegnő

A 15 éves Leonóra hercegnő, más néven Asztúria hercegnője VI. Fülöp spanyol király legidősebb lánya. Sok más titulussal is rendelkezik, mint például: Viana hercegnője, Girona hercegnője vagy Balaguer asszonya.

 Katalin Amália orániai hercegnő 

A 17 éves Katalin Amália lesz Hollandia királynője. Apja Vilmos Sándor holland király. Úgy tudni, Katalin nagyon szeret lovagolni és zongorázni. 

Amália hercegnő, Luxemburg

Amália a luxemburgi trónöröklési rendben a harmadik helyen áll. Ő Claire luxemburgi hercegnő és Félix herceg legidősebb gyermeke. 

Ingrid Alexandra norvég hercegnő

Haakon norvég királyi herceg lánya, Ingrid Alexandra már 17 éves. Ő a második a trónutódlási sorban. Miután átveszi a trónt, ő lesz az ország második női uralkodója, a 15. századi Margit királynő után.