GettyImages-146294138

Fényűző királyi esküvők, amelyekről lemaradtunk szeptemberben

2021.09.29. 14:14

A királyi esküvőket általában világszerte emberek milliói nézik a tévében, Károly walesi herceg és Diana menyegzőjét például 750 millióan lesték, míg fiuk, Harry sussexi herceg és kedvese, Meghan ceremóniája miatt már 1,9 milliárdan tapadtak árgus szemekkel a képernyőkre az Economic Times szerint.

Most szeptemberben azonban három olyan lakodalom is volt, amelyről lemaradtunk. Ezeket a Daily Star szedte egy csokorba.

Flora Ogilvy és Timothy Vesterberg

A 26 éves Flora Ogilvy szűk családi körben, meghitt hangulatban kötötte össze életét szerelmével, Timothy Vesterberg bankárral a londoni Szent János palotában. A menyegzőt szeptember 10-én tartották, II. Erzsébet királynő negyedik gyermeke, Eduárd wessexi gróf és neje, Zsófia wessexi grófné is jelen volt.

GettyImages-1339495430
Fotó: Getty Images/Karwai Tang/WireImage

Maria Anunciata hercegnő és Emanuele Musini

Margaretha luxemburgi hercegnő és Miksa liechtensteini herceg lánya, Maria Anunciata liechtensteini hercegnő szeptember 4-én ment férjhez a Schottenkirche bécsi plébániatemplomban. A hercegnőt Emanuele Musini vette feleségül.

Marie Astrid hercegnő és Ralph Worthington

A liechtensteini királyi család számára eseménydús volt a szeptember: Maria Anunciata hercegnő húga, Marie Astrid is férjhez ment. A hercegnő Ralph Worthington amerikai vállalkozóval kötötte össze életét Toszkánában. Pontosabban az olasz Orbetello településen.