Az Apple új kampányában arra ösztönzi az embereket, hogy sétáljanak a mentális és fizikai egészségük érdekében. A felhíváshoz Vilmos herceg is csatlakozott, aki a királynő sandringham-i birtokán könnyes szemmel mesélt az édesanyjáról.

A herceg mindössze 15 éves volt, amikor Diana 1997-ben tragikus autóbalesetben elhunyt. A fiatal fiú akkor megfogadta, hogy édesanyja szokásait a saját életébe is beépíti, sőt ha lesznek egyszer gyerekei, velük is megismerteti Diana kedvenc elfoglaltságait – írja a Page Six.

Életem egyik legmeghatározóbb dala Tina Turner The Best című slágere. Amikor meghallgatom, eszembe jutnak azok az autóutak, amikor Harry, én és anya együtt mentünk az iskolába. Ordítva énekeltünk a hátsóülésen, miközben anya vezetett. Igazi családi pillanatok voltak, azt kívántam, bár soha ne lenne vége. Ez a pillanat örökre megmaradt, a mai napig eszembe jut, ha meghallom a The Best című számot.

– mesélte Vilmos herceg, aki a gyerekeinek is továbbadta ezt a szokást.

Minden reggel nagy a harc Sarolta és György között, hogy mit hallgassunk az iskolába menet. Aztán ott van még Lajos, lassan vele is számolniuk kell a testvéreinek.

– tette hozzá.

Cikkünk vezető képén Diana és Vilmos herceg szerepel 1987-ben!