Bár a hírek szerint Vilmos herceg felesége többször is kérte Harry kedvesét, hogy béküljenek ki a családdal, Meghan Markle visszautasította a közeledését.

Állítólag Katalin hercegné az Oprah-interjú után felkereste az egykori színésznőt, hogy beszéljenek a műsorban elhangzottakról. A hercegné szerette volna tisztázni, hogy Markle miért érzi úgy, hogy kitaszított a családban. A kedves közeledésnek azonban nem kedves válasza volt: Meghan Markle köszöni, de nem kér ebből – írja a Goodto.

via GIPHY

A magazin arról is beszámol, hogy Lilibet Diana születése után is voltak békülési szándékok, ám Harry és kedvese akkor is elutasítóan reagált.

Egy amerikai újságíró, Kinsey Schofield szerint Katalin nem egy üzenetet és ajándékot küldött az újdonsült szülőknek, ám ezeknek az üzenete nem ért célba.

Schofield állítását a palota egyik alkalmazottja is megerősítette. Úgy tűnik, hogy bár Katalin hercegné folyamatosan azon dolgozik, hogy a két család visszataláljon egymáshoz, egyelőre süket fülekre találnak a kísérletei.