Elsőként a hírhedt szexuális ragadozó, a vádak szerint többször is kiskorú lányokat az ujja köré csavaró Jeffrey Epsteinnel hozták kapcsolatba a királyi család tagját, miszerint Epstein feltehetőleg neki is „átjátszott" néhány ifjú hölgyet. Bár az amerikai ügyészség még dolgozik az ügy felderítésén, tavaly konkrét szexuális botrányba is keveredett a 61 éves András yorki herceg, amikor Virginia Giuffre pert indított ellene szexuális visszaélés miatt. Állítása a szerint a nő még csak 17 éves volt, amikor a királyi sarj megerőszakolta őt. Most András volt masszőrje borította a bilit.

Az ellene felhozott vádakat bár a herceg tagadja, II. Erzsébet királynő nem kegyelmezett állítólagos kedvenc fiának: megfosztotta őt tisztségeitől, minden rangjától és címétől, mire a András a híresztelések szerint elsírta magát. Ennél azonban rosszabb sors is várhat a hercegre, ha kiderül, hogy a vádak megállják a helyüket.

Egyesek ugyan kételkednek a királyi sarj bűnösségében, de talán az ő kételyük is tovaszáll az 50 éves Emma Gruenbaum vallomását követően. A masszázsterapeuta évekig szolgálta András herceget, aki minden alkalommal kizárólag a hálószobájában volt hajlandó fogadni a nőt.

Gruenbaum eredetileg András volt feleségének, Sarah Fergusonnak kezdett dolgozni 2005 elején. A szakember így ismerkedett össze a herceggel, akit később szintén kezelni kezdett. A The Sun szerint minden kliense közül őt tartotta a leghátborzongatóbbnak.

Sok előkelő ügyfelem volt, és gyakran meglátogattam őket a munkámból kifolyólag az otthonukban is. De András egészen más volt. Mindig olyan feszült és furcsa volt. Csak a saját hálószobájában masszírozhattam meg őt, és még a saját masszázsasztalomat sem használhattam, ami mindig a számomra ideális magasságra van beállítva, így megfelelően tudom végezni a munkám. De amikor a herceget látogattam, csak azt az asztalt használhattam, amelyet a személyzete adott nekem, és ami mindig túl magasra volt állítva, egészen a csípőmig ért, így András feje mindig a mellem magasságába volt, mikor masszíroztam őt. Ezt igen kellemetlennek tartottam, de hiába mondtam, hogy ez számomra nem kényelmes, nem adott alább az igényeiből

– állította Gruenbaum, akit ezen felül a herceg folyamatosan a szerelmi és szexuális életéről faggatott, valamint illetlen megjegyzéseket tett különböző testrészeire, többek között a fenekére. A masszázst követően minden alkalommal megpróbálta megölelni és magához vonni őt, miközben mindössze egyetlen törölköző fedte intim testrészeit.

Állandóan az anális szexről beszélt, gyakran kérdezett arrról, volt-e már benne részem. Egy alkalommal nekiestem, és ráförmedtem, hogy ez egyáltalán nem rá tartozik. Ő csak kinevetett és káromkodott – tudta, hogy bizonyos korlátok között bármit megtehet

– fejtette ki a masszázsterapeuta, aki mindezt azért osztotta meg a világgal, mert képtelen volt ölbe tett kézzel, néma maradni azután, hogy András herceg meghazudtolta Virginia Giuffrét.

(femcafe.hu)