Mint kiderült, a színésznő is azon hazai hírességek közé tartozik, akik a háború miatt csődbe ment magyarországi Sberbank ügyfelei voltak.

Március 1-jén jelentette be a Magyar Nemzeti Bank, hogy visszavonja a magyar Sberbank engedélyét, a pénzintézetet pedig végelszámolják. Bár Köllő Babett nem szeretne panaszkodni, elismeri, hogy neki és a családjának sem jött jól, hogy éppen ott tartottak pénzt – írja a Bors.

Tény, hogy érintve vagyunk az orosz érdekeltségű bank csődjében annyiban, hogy a családunk több számlát is vezetett náluk. Ugyanakkor bízunk az OBA-ban, vagyis nem aggódunk azon, hogy esetleg nem kapjuk vissza a számlákon bennrekedt összegeket. Ettől függetlenül kellemetlen, hogy ezek az összegek most nem hozzáférhetőek, de tulajdonképpen úgy vagyok vele, hogy örülök annak, ami van, vagyis jelen esetben inkább annak, ami nincs. Értem ezalatt, hogy nálunk nincs háború és még módunk van arra, hogy segítsük a rászorulókat.

– mondta többek között a színésznő. Rajta kívül még Tóth Vera és Zimány Linda beszélt eddig arról, hogy bennragadt pénzük a Sberbankban.