A 77 éves Thomas Markle egy televíziós interjúban „idiótának” nevezte Harry herceget, emellett hozzátette, hogy tisztelni sem tudja, mint férfit.

Meghan Markle édesapja a minap a brit GB Newsnak adott interjút mexikói otthonából. A bejelentkezésben elmondta, hogy júniusban az Egyesült Királyságba utazna, remélve, hogy találkozhat az unokáival, már ha visszatérnek Angliába, és a királynővel, aki a születésnapja mellett mást is ünnepel: az uralkodói platinajubileumát, II. Erzsébetet ugyanis 1953. június 2-án koronázta meg Geoffrey Fisher, Canterbury érseke. Markle Károly herceggel, és Vilmos herceggel is összefutna, akiket „igazi férfiként” jellemzett, szemben Harryvel, aki szerinte csak egy nagy gyerek – írja a Daily Mail.

Kullog a lányom után, mint egy gyerek. Nem egy férfi. Mondhatják, hogy a hadseregben szolgált, de ez így nehezen elhihető. Szerintem gyenge, és mindig is az lesz. Alig érzek iránta bármilyen tiszteletet. Szerintem egy idióta.

– mondta többek között Meghan Markle apja, aki januárban közölte, hogy egy dokumentumfilmet készít saját életéről, melyből a lánya sem marad ki. Az egykori színésznő pert indított az apja ellen a magánélet megsértése miatt.