A Hajógyár x 06. Magyar Klipszemle idén is lehetőséget biztosít, hogy a legfrissebb magyar videoklipeket széles vásznon láthassa a szakma és a közönség. A műsorvezető ezen esemény kapcsán fejtette ki a véleményét. 

Hajós András szerint egy klipnek iszonyú ereje van, ezért nem szabad őket félvállról venni.

Azt érzem, hogy sokkal jobb a mai, fiatal zenészeknek, mint nekünk volt, mert összeállt egy olyan kör – Hajógyár, Klipszemle, NKA támogatás, A Dal című műsor, Sztárban Sztár, X-Faktor – amihez ma egy fiatal zenész fordulhat, ha el akar indulni.

Nem a semmiben, a reménytelenül ‘internetre pakolásban' vagy a végeláthatatlan klubozásban kell csak hinniük, hanem van egy kulturális, intézményi háló, ami segíti őket.

A klipnek iszonyú nagy szerepe van. Én biztos, hogy szédülni fogok ennyi kategória előre-hátra nézése közben, de ez egy jó buli. Nagyon szurkolok, hogy mindenkit megismerjek, mert a Klipszemlére úgy szoktak beöltözni a srácok, hogy teljesen máshogy néznek ki, mint a klipben – mióta közelről megnézhettem Dzsúdlót a nagymamája fülbevalójával az orrában, úgy érzem, nem tud meglepetés érni. Vidáman készülünk Tillával arra, hogy ez egy jó buli lesz, és sok klassz klipet látunk, ami fontos dolog.

– gondolja többek között Hajós András, a Dalfutár című műsor alkotó-műsorvezetője.

(Borítókép: Hajós András Fotó: hajogyar.hu – Nagy Marci)