Mindig is kíváncsi volt, hogyan néznének ki Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei felnőttként? Nem kell tovább várnia, a Bright Side csapata megphotoshoppolta őket.

Charlotte hercegnő, György herceg és Lajos herceg felnőttkori arcképét is megalkották képszerkesztők, mi több, a világ más uralkodó sarjainak idősebb képmását is elkészítették a Bright Side nevű oldal munkatársai. Utóbbiról egy pár perces videót posztoltak, a brit királyi család leszármazottairól azonban külön poszt is született.

Charlotte hercegnőből gyönyörű nőt faragtak. Míg sokan édesanyjához, Katalinhoz hasonlítják, addig mások az apja és a néhai királynő, II. Erzsébet vonásait vélik felfedezni benne.

A trónörököst, György herceget az apjához, Vilmoshoz hasonlóan ábrázolták, ám a rajongók egy részese Diana hercegné öccsét, Earl Spencert látja benne. Az Intagram-lapozgató utosó diáján látható Lajos sokak szerint kiköpött édesanyja, de mások szerint elsősorban Katalin apjára, Michael Middletonra ütött. Mindemellett III. Károly király öccse, András herceg neve is szóba került a rajongók körében. 

(Femina)

(Borítókép: Charlotte hercegnő. Fotó: Getty Images)