Bár férjével, Vilmos herceggel rendkívül családcentrikusak, nem biztos, hogy újabb szülői örömök elé szeretnének nézni.

Katalin hercegné és Vilmos herceg még az egyetemi éveik alatt találtak egymásra. Sok hullámvölgyet megélt a kapcsolatuk, egyszer szakítottak is, de mindig visszatértek egymáshoz. Végül 2011-ben kötötték össze hivatalosan is az életüket, majd 2013-ban megszületett első közös gyermekük, György herceg. Őt követte 2015-ben Sarolta hercegnő, majd 2018-ban harmadik gyermekük, Lajos herceg.

Az utóbbi időben sokan rebesgették, hogy a hercegi páros egy negyedik gyermeket is tervez, de ezeknek a pletykáknak több tényező is ellentmond. Katalin hercegné és Vilmos herceg is belépett már a negyvenes éveibe, továbbá Wales hercegnéje már háromszor szült, a terhesség pedig mindhárom alkalommal megviselte a testét:

súlyos kiszáradások és rosszullétek kínozták.

Ennek ellenére a brit népet nagy örömmel töltené el egy új jövevény érkezése, és bár Katalin hercegné is többször hangoztatta, hogy imádja a gyerekeket, nem biztos, hogy újra édesanya szeretne lenni. Ennek egy kiemelkedő oka, hogy a királyi család sokkal tudatosabb, fenntarthatóbb életmódot szeretne élni,

aminek az egyik alaptétele, hogy egy pár maximum két gyermeket vállal, hogy ne terhelje túl a Földet. Ezt pedig eggyel már túl is lépték.

Érdekesség, hogy Harry herceg és Meghan Markle szintén így gondolkodnak. Ők biztosan megállnak kettőnél, Archie-nak és Lilibetnek nem lesz több testvére.

(Joy.hu)

(Borítókép: Katalin hercegné és Vilmos herceg. Fotó: GettyImages)