Íme még egy magyar modell Mihalik Enikő után, akiért a külföldi férfiak is epedeznek. A modell Victoria's Secretnek készült reklámfotóit úgy kommentálják: Palvin Barbara miatt meg fogod utálni a csajod.

Palvin Barbara rövidesen az olasz és a spanyol Vogue-ban is szerepelni fog, mindkettő februári számában. Az olasz kiadás fotóit még nem láttuk, egy videónk azonban már van róla. Mint ebből kiderül, a modell szőkített hajjal, sírósan pózolt Miles Alridge-nak.

A spanyol kiadásból viszont már fotóink is vannak, amelyeken, ha jól emlékszünk, elsőként sejlik át a modell jobb mellbimbója. Van még!

Az már csak ráadás, hogy egy divatblog szerint (máshol még nem találtuk e tény nyomát) Palvin az eddigieknél jóval kevésbé szexisen, viszont ártatlan arccal szerepel a Chanel 2012-es kozmetikum-reklámfotóin is. Mint egy nagyon csinos tizenkét éves lány.

Szóval Palvin Barbara, úgy tűnik, eléggé menő lett 2012-re.

Rajonganak érte

"Annyira emlékszem Palvin Barbara lélegzetelállító fehérneműs Victoria's Secret fotózására, mintha tegnap lett volna. Már az első naptól kezdve éreztem valamit a magyar cicus iránt, de a VS-fotók miatt szerettem bele igazán" – áradozik a BroSome egyik szerkesztője a modellről, majd hozzáteszi, 2011 öt legszexibb nője közé is választották, ám ez semmi az új fotókhoz képest, hiszen Palvin "egy tekintetével képes beindítani bárki nyálelválasztását". Egyébként ezekről a képekről van szó, amelyek a Victoria's Secret designer kollekciójának reklámjához készültek.

A Guyism is elismerően nyilatkozott: "A 19 éves magyar modell, Palvin Barbara szerepelt a 2012-ben szemmel tartandó nőink listáján, ez a sorozat jól meg is indokolja, miért". A kérdéses listán, ahol egyébként hatvanhatból a harminchatodik lett, azt írják róla, már öt-hat éve modellkedik, 2010-ben debütált a Prada milánói divathetes szereplésén, és már Chanel-bemutatót is nyitott meg.

Kiemelte a Sports Illustrated online felülete is, szóval úgy néz ki, Mihalik Enikő után újabb magyar modell számít nemzetközi szinten is érdekes jónőnek, ami nem is csoda: reklámjai, például a Calvin Klein-kampányok általában elég szexik, nemcsak fotón, videón is.

A Facebookon számos rajongói oldalt gründoltak már neki, ez tűnik a legnagyobbnak. Egyébként tevékeny a grúz rajongótábor is, és vannak, akik egy kifutón ölelgetett bárányát imádják. És igen, vannak kamuoldalai is.

A twittere szerint legutóbb az Armani Exchange-nek fotózták, de már elindult haza.