18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Durva dolgok derültek ki Mama June pedofil barátjáról

2014.10.28. 20:27

A Radar Online-nak sikerült megszereznie azt a rendőrségi dokumentumot, ami részletezi az amerikai mocsokreality-főszereplő Mama June egykori és tízéves börtönből szabaduló jelenlegi barátjának, Mark McDanielnek a bűneit, amik miatt a valóságshow-jukat is törölte a TLC. A történet legszebb része ugye, hogy McDaniel épp Mama June lányát molesztálta, amikor az nyolcéves volt, ez is abból derült ki, hogy a ki Anna a tanárainak mesélt erről.

A legdurvább részleteket ugyan nem hozták nyilvánosságra, de az kiderült, a lány szerint a férfi az intim részeit fogdosta és arra kényszerítette, hogy a kislány is ezt tegye vele. Anna hiába tiltakozott, a férfi folytatta többször is ezt. Az egész 2002 májusa és októbere között történt. 2003-ban került bíróságra az ügy, itt még durvább dolgok derültek ki: a férfi pornót nézetett a kislánnyal, a vaginájához nyúlkált és ejakulált a testére. Még súlyosabb, hogy Mama June nem hitt a mostmár 20 éves lányának anno, ezért nem ő jelentkezett a rendőrségen. Amikor elmondta anyjának, az zokogva ezt kiabálta felé:

Nem hiszek neked, nem hiszek neked, miért teszel ilyet velem?

(via Gawker)