horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kelemen Anna bánatában szedett fel egy sportolót bedrogozva

2014.10.28. 08:33

Kelemen Anna a héten megjelenő, Harminc nap a nép szolgálatában – Így szexel a magyar elit című könyvében bőven szolgáltat szexualitásban nem szűkölködő történeteket, például a 2005-ös év playmate-je választás után csalódottságból bújt ágyba egy ismert sportolóval – írja a Blikk.

Hogy miért volt csalódott? Mert nem ő lett az év nyuszilánya, a második helyen végzett Dundika mögött. El sem akart menni a díjkiosztó gálára, de mivel szerződés kötelezte, ott volt a Hajógyári-sziget egyik szórakozóhelyén, és a vécében szívta magába a kokaint. Csúnyán belőtte magát, állítása szerint több tízezer forintnyi fehér port szippantott fel. Hajnal felé megpillantotta a szófán a híres sportolót, leült mellé, és beszélgetést kezdeményezett, végül közös taxiba ültek be, és elhajtottak a pasi házához. Ott aztán nem sokat teketóriáztak, az Édes élet sztárja köntörfalazás nélkül közölte, szexelni akar, és záros határidőn belül a hálószobában találták magukat. A leírás alapján nem volt rossz a szex, de leginkább a férfi orgazmusa vésődött be az agyába.

10405326 1528851183995842 1982228513211558619 n
Fotó: Facebook / Kelemen Anna

A Bors eközben egy egészen más történetet emleget fel: Egy hedonista, rendszeresen kokainozó, perverz norvég szexgéptől várt gyermeket Kelemen Anna. Az egykori playmate először megörült, amikor kiderült, hogy gyermeket vár. Ám egy sugallatra mégis az abortusz mellett döntött. Pár hét múlva a férfi öngyilkos lett.