Alig egy évtizede, még a 2000-es évek hajnalán még javában a nonfiguratív, a pillangó, a rózsafüzér tetkó volt a menő. Aztán jött a csillag minden mennyiségben. Ma már a minimál hódít, és a tetoválások coelhoi magasságokat súrolnak. A celebek is ennek a trendnek megfelelően varratnak, de vajon ugyanolyan ciki lesz hamarosan a csillag, mint a jó öreg nonfi?

Van, aki már azelőtt csillagokat varratott, hogy menő volt, van aki még mindig azt hiszi, hogy menő. Ma már egy valamire való celeb nyílvesszőt, álomfogót, gyémántot, szívecskét, varrat a testére. Az apró jelek mellett még mindig hasítanak a mottók és a szuperbölcs feliratok. Demi Lovatónak például olyan sokat jelent a hit, hogy madarak kíséretében kérte az alkarjára. 

Az igazán vagány celebek, mint Cara Delevingne fülbe tetovál és naná, hogy csillagokat, egy kis gyémánttal. Miley Cyrus testét pedig mindenhol apró és nagyobb motívumok borítják, ami felsorakoztatja a összes hipszter attribútumot. Nézegesse a galériát, és döntsön, hogy lejárt-e a gyémántok ideje, vagy még mindig olyan menő, mint volt. Közben azon is elkezdhet gondolkodni, hogy mi lesz az új őrület.