De komolyan. A valósághős viszi a hátán az egész dzsungelt. Nélküle jöhetne mindenki haza az első géppel az 5 fokba. Nem valószínű, hogy bárkit érdekelne, hogyan nyúl például a krokodilok közé a szexuálpszichológus, Hevesi Kriszta.

Baukó a legnyersebb és szórakoztatóbb szereplő az egész műsorban. Ma ő ment bátorságot próbálni Nyertes Zsuzsával karöltve, bekötött szemmel kellett felismerniük, hogy milyen állatokat tapogatnak. Hét csillagot szereztek, legyen elég ennyi. Fogtak krokodilt, madárpókot, és beszigszalagozott ollójú rákot. Persze képtelen volt a két hölgy győzelemittasan visszaslattyogni a táborba, egy önálló estet kellett a bevonulás mellé produkálni.

Annyira kellemetlen volt még nézni is, amikor a hazatért Nyertes Zsuzsa és Baukó Éva megpróbálta eljátszani, hogy ma nem lesz kaja, mert egy műanyag csillagot sem sikerült összekukázni. Bunyós Pityu csak annyit reagált a performanszra, hogy „ez a színészet”. Hát szerintünk meg nem, na mindegy. Inkább ripacskodás volt, de végül is mindenki elhitte az átverést, szóval lehet, hogy mi nem értjük a magasművészetet.

Csöcs nélkül pedig nem múlhat el Celeb vagyok, szóval lobogtak szerdán is a mellek. A férfi tagoknak kellett a nőkről dögös képeket lőni egy eldobható kamerával. Aleska Diamond vette a legkomolyabban a feladatot, és dobott egy laza spárgát egy farönkön. De ez nála olyan, mint a levegővétel, úgyhogy már az állunk se esett le a mutatványtól, de lehet, hogy önnek le fog.

Ami még történt:

  • A celebek kaptak a táborba egy mamakecskét és egy gidát. Az egyik majdnem a Magdi Anyus nevet kapta, amit Puskás Peti így kommentált: „Meg fogjuk fejni Magdi Anyust?”. Elég erős pillanat volt. 
  • Cooky, Bunyós Pityu és Molnár Andi ment kincsvadászni. Bowlingozniuk kellett, sikerült nekik. 
  • Baukó Éva lett a dzsungelfőnök, és kőkeményen beosztotta Hevesi Krisztát a budifrontra. Bizony, a kegyvesztetteknek jár mindig a retyó.
  • Cooky azt hiszi, úgy táncol, mint Michael Jackson. Pedig nem. 
  • Bárdos András nem szereti nagyon az állatokat.