Megjelent végre a mű, melyet május óta vártunk! Jennifer Lopez papírra vetette gondolatait – erről ír a People. A művésznő könyvének már a címe is roppant ígéretes: Igaz szerelem.

A popsztár arra hegyezi ki mondandóját, hogy úgy érzi, több olyan kapcsolata is volt, melyben kihasználva érezte magát. 

Sosem voltak kék foltok a szemem alatt, nem volt felszakadva a szám, de többféleképpen is bántalmazva éreztem magam: mentálisan, érzelmileg, és verbálisan.

Lopez nyár elején szakított a pasijával, de az ilyenkor elvárható mélyrepülés helyett az énekesnő sokkal boldogabbnak tűnik, és láthatóan kirobbanó formában van. De abból, ahogy a könyvről mesél, kiderül, hogy az elmúlt években egyáltalán nem érezte magát ilyen jól, ír például 2011-es válásáról is.

Jennifer Lopez háromszor volt házas, így nem csoda, hogy rengeteg mondandója akad a párkapcsolatokról. Mégha kissé értelmetlenek is ezek a mondanivalók.

Minden egyes nap, amikor nem sétálsz ki az ajtón, minden nap, amikor képes vagy elfogadni dolgokat magadról és a partneredről, olyan nap, amikor azt mondod, ez így rendben van.

A tanulság természetesen az, hogy ki kell állnunk magunkért. „Meg kellett tanulnom gondoskodni magamról, és hogy tudjam, mennyit érek” – mondta Lopez a People-nak. „Amikor nem működnek a dolgok, és nem úgy bánnak veled, ahogy szeretnéd, hogy bánjanak, tudnod kell, hogy ez csakis a te hibád, nem másé. Saját magadnak kell irányítanod az életed, és fel kell állítanod a saját határaidat. Benned van az erő, hogy változtatni tudj.”

Ennyi bölcsesség után azt javasoljuk, ma már nem fárassza magát több ilyennel, vagy ha mégis szeretné, olvasson rövidebb változatokat.

Kommentálná? A Facebookon tegye!