George Clooney és felesége, Amal Alamuddin – aki már Amal Clooney – a hétvégén egy második esküvő utáni fogadást is tartott, biztos túl sok pénzük maradt meg az első lagzi után.

A természetesen zártkörű eseményt Marlow-ban a Danesfield House wellness szállodában tartották. A buli annyira zártkörű volt, hogy még azok se mehettek be, akik amúgy már jóval korábban foglaltak ott asztalt.

Ebből természetesen kerekedett is egy kis hiszti, valaki ugyanis már két hónappal korábban asztalt foglalt a szállodában egy nagyon fontos családi esemény miatt.

A TripAdvisoron fakadt ki emiatt:

Törölték a foglalást George Clooney esküvője miatt
Két hónappal ezelőtt foglaltam asztalt délutáni teára egy nagyon különleges családi esemény miatt, de végül nem tudtunk elmenni, mert egy héttel korábban törölték a foglalásom egy exkluzív eseményre hivatkozva, amit a hotelben tartottak aznap. Azt javasolták, hogy a hotel helyett inkább a spa-részlegben fogasszuk el a teánkat, de a hotel ezen felül semmiféle kártérítést nem ajánlott fel. Soha többet megyek oda.


A Daily Mail azt írja, a fenti posztot a TripAdvisorról azóta törölték, de annyit tudni lehet, hogy a posztot egy 30-as éveiben járó londoni nő írta.

Egyébként azért kellett egy második lagzit tartani, hogy erre már olyanok is el tudjanak menni, akik lecsúsztak az esküvőről, és az első lagziról. Például Angelina Jolie és Brad Pitt, Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Kevin Spacey, vagy Ewan McGregor. Meg még rajtuk kívül körülbelül 80 ember.

Persze a hotelnek biztos nem származott nagyobb kára abból, hogy a TripAdvisoron panaszkodó nő és a családja nem náluk teázott azon a napon, ugyanis Clooney-ék állítólag 8 ezer fontot, vagyis kicsit több mint 3 milliót forintot hagytak ott nekik. Plusz a fél hotelt lefoglalták, amiért fejenként 110 fontot, vagyis 40 ezer forintot fizettek ki. Ami kilencvennel megszorozva egy újabb több mint 3 millió forint körüli összeg.