Van fogalma arról, ki az a Scott Disick? Ő a család azon eleme, aki talán még a Kardashian-lányoknál is jobban szereti a pénzt és Berki Krisztián tökéletes amerikai megfelelője. Kourtney Kardashian pasija a sznobizmus legmagasabb lépcsőfokát már rég elérte, sőt túlszárnyalta azt, és, ha tehetné, pénzzel kenegetné a testét reggeltől estig.

Disickről igazából annyit kell tudni, hogy remek érzékkel választott maga mellé nőt, máshoz nem nagyon ért. Kourtney Kardashiant szemelte ki, aki már a harmadik gyereküket várja. Annyira odavan magától, hogy még a kurvázó, fegyvermániás pókeres, Dan Bilzerian is egészen nyugodtan elbújhat az aranyrudak mámorában élő Disick mögött. Az övé tuti nem hungarocellből van. 

Scott Disick Instagramja egyszerűen csodálatos és szerényen csak azt a címet kapta, hogy Let the Lord Be with You, azaz az Úr legyen veled. Mindennél jobban vonzódik magángépéhez és egyéb ingóságaihoz, gyakorlatilag csak ezekkel bombázza az univerzumot. Két ugyanolyan autót se nagyon látni a képei között. 

Követőivel folyamatosan megosztja, hogy épp milyen órát választott reggel és hozzá melyik öltöny passzol. Esetleg fordítva. De az is elképzelhető, hogy a képeket csak saját magának töltögeti, hogy lefekvés előtt nézegesse őket, megveregetve saját vállát, hogy ma is milyen csodásan szórta el a milliókat és mennyire hasznos napot tudhat maga mögött. 

Igen, nagyjából ennyit tud a magát csak Úrnak szólító celeb, aki Amerikai Pszicho szindrómában szenved. Simán leparasztoz mindenkit, aki nem olyan menő és elit, mint ő. Ugye megkedvelte? Megértjük, iszonyú szimpatikus fiatalember.