KEZICSÓKOLOM jó estét kívánunk mindenkinek!

– igen, tényleg így indította Majka a TV2 új tehetségkutatójának, a Rising Starnak az első félig élő adását. Azért félig élő, mert néha-néha még bevágtak pár videót a korábbi meghallgatásokról is, amiket már múlthéten is meg lehetett nézni. 

Ezekből a videókból pedig annyi derült ki, hogy a zsűri tagjai – Pásztor Anna, Mező Misi, Feke Pál és Kerényi Miklós Gábor – konkrétan süketek. Ugyanis olyan embereket juttattak tovább gondolkodás nélkül, akiket a többi eddigi tehetségkutatóban röhögve küldtek volna haza.

Ördög Nóra aztán azzal büszkélkedett, hogy ez a műsor azért nagyon jó, mert minden műfajból kerültek be emberek, Majka ezt meg helyeselve folytatta azzal, hogy lesz itt minden, mint a búcsúban. És nem is fogalmazhatott volna pontosabban, mert a Rising Star pont olyan színvonalas,

mint egy átlagos falusi búcsú.

De csak ezután jött az igazán kínos része a műsornak. Majka kisétált az utcára, majd felcsöngetett egy lakásba, hogy megnézze, nézik-e a Rising Start. Természetesen nézték, és szerencsére a telefonjukra is le volt töltve a műsor szavazós-applikációja, úgyhogy Majka megjutalmazta őket azzal, hogy bevitte őket a súdióba, hogy élőben nézhessék végig a műsort.

A legdurvább pedig még csak nem is Majka családlátogatása volt, hanem az, hogy Feke Pál konkrétan kiborult egy női ruhába öltözött férfitól, aki egy Edith Piaf dalt énekelt. A zsűritag annyira felháborodott a látványtól, hogy felállt és üvöltött, mert szerinte a srác ezzel megalázta Edith Piaf dalát. És nem, nem azzal volt baja, hogy rosszul, vagy hamisan énekelte el a dalt – ami egyébként még csak nem is volt olyan rossz –, hanem hogy

férfi létére női ruhát húzott magára.

Amúgy Kerényi amiatt örvendezett később, hogy nagyon jó, hogy baromi sokszínű ez a műsor, hogy mindenféle ember bekerült.

Kivéve a nőiruhás férfi ugye. Mert az már nem fér be a sokszínűségbe.

A két órás műsorban egyébként végig arra vártunk, hogy felemeljék a négy tonnás (ezt rengetegszer kihangsúlyozták) LED-falat a nézők segítségével. Mivel a továbbiakban arról fog szólni ez a műsor, hogy egy LED-fal mögött énekel valaki, és ha elég embernek tetszik a hangja, vagyis elegen szavaznak rá az applikációval, akkor felemelkedik a fal. Szóval egy fal emelegetését lehet majd nézni. És csak reménykedni tudunk, hogy Feke Pál kevesebbet fog röhögni. Meg üvölteni.

Kommentálná? A Facebookon tegye!