Aleska Diamond és Molnár Andi azt a feladatot kapták, hogy zuhanyozzanak meg ketten, addig fürödjenek, amíg a szappan el nem fogy. Még mielőtt azt hinné a tévénéző, tisztázzuk, ez nem egy pornófilm forgatókönyvének első oldala, de akár lehetne az is. A Celeb vagyok ments ki innen szerkesztői ugyanis lassított felvételen adták le a két nő fürdőruhás zuhanyzását, ahogy mossák egymás hátát, ahogy egymásnak adják a szappant.

A hétfő esti adásban Baukó Éva hozta a formáját, és ahogy az a korábbi adásokból várható volt, egymásnak feszültek Fekete Pákóval. Baukó Éva is kurvaanyázott, megjegyzést is tett Pákó bőrszínére, Pákót se kellett félteni, erősen megfogta Baukó Évát, és szintén kurvaanyázott. Mindez azért történt, mert Aleska Diamond rávette Pákót, dugja el Cooky kóláját, Cooky kiakadt, elmondta a többieknek, és mindenki hisztizett. Buakó Éva kicsit nagyobb hanggal tette.

Baukó Éva és Aleska Diamond közben bokszmeccsre készülnek, hogy rendezzék a vitájukat, ennek köszönhetően csodálatos beszélgetést folytattak egymássak.

Aleska Diamond: A bokszban mit ütnek?

Baukó Éva: Arcot

Aleska Diamond: És a mellemmel mi lesz?

Baukó Éva: Enyém is szilikon

Közben a műsoról elkezdték kiszórni a celebeket, elsőként Hevesi Kriszta mehetett haza, a nézők szavazatai alapján. A szexuálpszichológus megjegyezte, hogy ezeket a vitákat szerinte a nézők sem élvezik.