Hamis jogsival bukott le Nóci

2014.11.04. 07:24 Módosítva: 2014.11.04. 08:56

Miután korábban ittas vezetés miatt, eltiltoták a vezetéstől, Czifra Noémi gondolt egy nagyot és egy kis trükkel új jogosítványt csináltatott magának. De lebukott. Nóci ellen most magánokirat-hamisítás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Berettyóújfalui Járási Ügyészség a Berettyóújfalui Járásbíróságra – írja a Blikk

A vádirat szerint Czifra Noé­mi 2012. december 8-án ittasan vezette autóját Budapesten, az M0-s autópályán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ezért a műsorvezető vezetői engedélyét bevonta. Czifra pár nappal később, december 17-én elment a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatal okmányirodájába, ahol azt mondta, hogy december 8-án Budapesten elveszítette a jogosítványát. Mivel ilyen hamar nem került be a számítógépes rendszerbe, hogy napokkal korábban bevonták a jogsiját, az okmányiroda az állandó vezetői engedély megérkezéséig kiállított számára egy ideiglenes vezetői engedélyt.

A lap úgy tudja, egy bizonyos idő után a számítógépes rendszer jelezte, hogy Czifrának bevonták a jogsiját. Ezek után – a lap információi szerint – a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságnak Nóci nem adta át az új jogosítványt, ezért a rendőrök házkutatást tartottak nála, de nem találtak semmit. Információik szerint tavaly május végén a műsorvezető és barátja szétvágta a jogosítványt, és a szemétbe dobta. Ezért a hivatalos okmány megsemmisítése miatt külön büntetőeljárás indult ellene. „Igen, így történt, de nem hamisítottam magánokiratot, azonban a részletekről nem szeretnék bővebben nyilatkozni az eljárás végéig" – mondta a Való Világ egykori műsorvezetője.