Az általában nagyon romantikus énekes most nem a kedveséről énekelt, hanem egy elég durva könyvet írt a szexről - írja a Bors

A lapnak elmondta, hogy többszemélyiség lakik benne, de szerencsére nem skizofrén. Szexista énje csak néha-néha tör ki belőle és most úgy döntött, hogy a perverzió határait súroló, filozofikus írást ad ki. 

„Attól hogy nem beszélünk róla, még ugyanúgy szexelünk, sz..runk, vagy éppen maszturbálunk. Pofátlanul hétköznapi dolgokról szerettem volna írni, melyeket sajnos még ma is tabuként kezel a társadalom. A szókimondó hangvétel mellett pedig ott van egy filozofikus eszmefuttatás is Özséb részéről, melyben az élet nagy kérdéseire próbál választ találni” —nyilatkozta a lapnak. 

ByeAlex főhőse is miskolci, akárcsak ő, de nem saját élményeire épül a könyv. Elmondása szerint csak összefonódnak a gondalataik. Íme egy részlet a műből, hátha kedvet kap hozzá, vagy a szexhez, vagy bármihez: 

“Hanyag mozdulattal kilépett az alsónadrágjából, és masszírozni kezdte a péniszét. Napok óta pornót nézett, mert ilyenkor többször is hatalmasakat tudott lövellni, és azt nagyon bírta. Lassú mozdulatokkal húzgálta a bőrt a szerszámon. Egy perc sem telt el és hatalmasat élvezett a mosdókagylóba.”

“Először arra gondolt, hogy ráélvez a lány lábfejére, aztán arra, hogy lecsúsztatja róla a plédet és a fenekére megy el. Meg akarta gyalázni a lányt.”

“Özséb piszokmód liberális volt akkor, mert nagyon szívesen pofozta a szeretője arcát. Előfordult, hogy folpackkal tekerte be a lány testét, és azzal izgatta, hogy a mellbimbójánál meg a csiklójánál harapdálta ki az anyagot.”