Szájbarágó következik azoknak, akik képesek rákeresni a Google-ben arra, hogy

Kik azok a VS angyalok?

Szóval ha tényleg kő alatt élt eddig, és nem tudta, hogy minden évben megrendeznek egy olyan divatbemutatót, ahol rettenetesen sok és rettenetesen jó nő vonul fel aligruhában, de leginkább fehérneműben, szárnyakkal dekorálva, akkor jó helyen jár, mert most elmondunk mindent. Főleg, ha azt sem tudta, hogy ezen a fehérnemű-bemutatón már magyar lányok is szerepeltek. Például Mészáros Diána, Palvin Barbara és Mihalik Enikő, aki idén is ott lesz.

Vagyis ha ezeket nem tudta, sürgősen görgessen tovább, mert fontos dolgokról maradt le.

Meg leginkább fontos és látványos képekről.

Létezik egy fehérnemű-márka, a Victoria's Secret, ami nagyon szép, nagyon trendi, és nagyon drága fehérneműket, meg otthoni kényelmes, vagy éppen kényelmetlen, de legalább szexi dolgokat árul nőknek. Meg sportruhákat. Fürdőruhákat. Kencéket. Szóval mindent, amire szükség van. Meg olyat is, amire nem, de egyszerűen kell, mert csak. Mondjuk mert cuki és/vagy illatos.

A márkának pedig természetesen vannak arcai, akik rettentő híres modellek. De nem csontos, deszka típusú lányok, hanem olyanok, akiknek legalább egy kicsit van feneke meg melle. Kicsit. De legalább van.

Most épp ők azok:

Adriana Lima

Alessandra Ambrosio

Behati Prinsloo

Candice Swanepoel

Karlie Kloss

Doutzen Kroes

Lily Aldridge

Lindsay Ellingson

Na és most ebbe a névsorba került be

Mihalik Enikő

Aki ahogy az a fenti fotón is látszik, már szaladgált egyszál bugyiban a VS kifutóján. És a magyar modell annyira jónő, hogy szerencsére újra felkérték erre.

Ez pedig óriási nagy megtiszteltés. Mert a fenti nők a világ leghíresebb és legszebb modelljei. Akik nem is keresnek rosszul.

Szóval idén semmiképpen se szalassza el a világ leghíresebb és legpuccosabb fehérnemű-bemutatóját, és nem csak azért, mert Mihalik is ott lesz. Persze mi úgyis megmutatjuk majd a legjobb bugyis képeket.