Amennyire bénán indult a Celeb vagyok, ments ki innen! vasárnapi adása – a játékosok már annyira unják magukat és a helyzetet, hogy folyamatosan csak parttalan vitákat generálnak –, annyira szórakoztató lett, mert ma végre visszanyalt a fagyi, és a celebek szívathatták egy kicsit a két műsorvezetőt.

A játék egyszerű volt: a játékosok kérdeztek egyet, ha nem tudták Sebestyénék a választ, akkor repült is a gusztustalanságokkal megrakott torta az arcukba, és akkor most innentől kezdve gifekben a lényeg.

A legjobban Pákó készült az összecsapásra, folyamatosan azt mondogatta még a dobálás előtt, hogy "Kicsinállak, kocsog!", miközben a klasszikus, torokelvágós mozdulatot mutatta be.

Ez volt Pákó nagy napja: nem elég, hogy Sebestyénék sok kérdésére nem tudták a választ, de még nagyon jól is célzott, ezért jó alaposan összetrutyizta az őt állandóan szívató műsorvezetőket.

Aztán, ahogy belejött a dobálásba, úgy jött a "kicsinállak kocsog" kiáltás mellé a "Felgyújtalak!", egészen felspannolta magát, miközben a többiek is bevittek pár találatot, valamint átálltak arra, hogy magukat reklámozták a kérdéseikben. 

Ennyi mindenképpen kijárt Pákónak, aki folyamatos, és az összes többi szereplőnél jóval súlyosabb megaláztatásokat él át.

Ezen felül:
  • VV Éva elég bénán dob, alig találta el Sebestyénéket.
  • A nap költői képe VV Évától származik. Ezt mondta: "Ott van mellette egy erős férfi, kvázi a kuki (Cooky)".
  • Fekete Pákó esett ki a játékból, gyakorlatilag a csúcson hagyta abba.
  • Aleska Diamond megnyerte a hisztibajnokságot: lehozott egy bátorságpróbát úgy, hogy gyakorlatilag még csak meg sem próbálta a feladatakoat, és nulla csillaggal, vagyis étel nélkül fejezte be a próbát.