Az internet nem képes megunni a kamu halálhíreket, láttuk már Morgan Freeman, Jon Bon Jovi és Usher nekrológját is, holott mindannyian épek és egészségesek, a mai napig itt járnak köztünk. Ezt a sorsot nem kerülhette el a sokáig a drogba csúszó Macaulay Culkin sem a Jezebel szerint.

Valaki ugyanis kreált egy Facebook-oldalt az állítása szerint elhunyt Culkin emlékére. Eszerint november 6-án, délelőtt 11 órakor történt meg a tragédia. Az oldalt már hiába keresné bárki, leszedte a Facebook. Pedig ilyen szép mondatok voltak rajta:

Hiányozni fog, de nem felejtjük el. Kérlek, mutasd ki az együttérzésed és részvéted kommenteléssel vagy az oldal kedvelésével.

Culkint azonban nem olyan fából faragták, mint aki kicsapja a hisztit egy ilyen történet miatt, viccesen reagálta le a hoaxot. Zenekarának, a nem mindenhol népszerű Pizza Undergroundnak az Instagram-oldalára kitett egy fotót, ezt:

Ezen a zenekar egyik tagja fogja őt hátulról, gyakorlatilag azt imitálják, ahogy elcipeli a holttestet a tett helyszínéről. Ez rögtön egy belterjes mémmé vált a zenekarban, az egyik fellépésükön már azt játszották el, hogy Culkin hullája énekel el egy dalt, hátulról megtámogatva.

Csak egészség legyen, minden más mellékes!