Vasárnap végre újra láthatunk egy csomó közepesen okos és nagyon buta figurát, akik beköltöznek pár hónapra a Való Világba, hogy bemutassák nekünk, mennyire egyenes jellemek is ők. Az RTL-nél is felismerték ennek a fontosságát, a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter gyorsan be is vallotta a villa előtt, hogy fontosnak tartották, hogy ne maradjunk reality nélkül a Celeb vagyok, ments ki innen után sem. Ahogy arról már szót ejtettünk, a műsort újra Lilu és Istenes Bence vezetik majd, a kísérő BeleValót pedig Baukó Éva és a VV6 győztese, Aurelio kapták meg. Ezen kívül nagyon úgy tűnik, hogy az égvilágon semmi változás nem lesz a játékmenetben, mivel Kolosy szerint

a leglényegesebb úgyis az, hogy kik költöznek be.

Ebből kaphattunk ízelítőt is, lesz egy molett szexmániásunk, és egy bokszolónk is, ráadásul a két ünnep között is követhetjük a mindennapjainkat, úgyhogy mindenki mondja le a karácsonyi és szilveszteri programjait, ha szereti az ordibáló embereket a tévében.

A villát természetesen azért újramázolták és bútorozták, hiszen ki akarna olyan helyen élni, ahol Aurelio hónapokon keresztül mosta a csapba a seggét, ezen kívül pedig azt is megtudtuk, hogy a játékot a harmadik széria óta vezető Lilu hogy képes még mindig elviselni ezt. „Én tényleg szeretem ezt a műsort. Tudom, hogy sokan fanyalognak, de ez egy jó minőségű trash reality, csak a helyén kell kezelni. Ez a széria összetettebb is lesz a legutóbbinál, ami nekem tetszik” – mondta a Velvetnek Lilu, akit ezek szerint tényleg nagyon erős idegrendszerrel áldott meg a sors.

A VV7 tehát vasárnap indul a beköltözéssel, úgyhogy készüljünk fel ezekre a mondatokra:

  • Mégis kit érdekel ez a sok hülye?
  • Erre bezzeg van igény!
  • Ez kell a hülye magyarnak!
  • Magyarország 2014, gratulálok!
  • Ahelyett hogy egy jó könyvet olvasnának az emberek!
  • Nincs tévém, és csak Mezzót nézek rajta.

Kommentálná? A Facebookon tegye!