Tudja, mi a legnagyobb hír mostanában? Nem, nem az, hogy szondát küldtek egy üstökösre. Kit érdekel egy üstökös? Egyáltalán nem ez robbantotta ketté az internetet november közepén, hanem

Kim Kardashian meztelen teste.

Ami igazából nem nagy cucc, hisz már mindenki láthatta a GQ magazinban, de a mostani címlapfotó valamiért mégis jobban megrázta az interneteket. Talán mert a celebnő olajozott segge nem félhomályban kandikált elő egy selyemlepedőből, hanem reflektorokkal megvilágítva nyomták bele az ember arcába, miközben Kardashian nagyon örül magának.

És amikor mindenki azt hitte, hogy Kardashian cukormázas seggénél durvább már nem jöhet, a hivatásos celebnő megfordult, és megmutatta, hogy a mellét is beolajozták, sőt a csupaszra borotvált csúnyáját is.

Bizony, az a Kim Kardashian, aki nemrég még a Vogue címlapján szépkedett esküvői ruhában, és akinek maga az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour javasolta, hogy a lányát tényleg North-nak nevezze el, na az a Kim Kardashian most pornósokat megszégyenítő módon, vigyorogva mutatta meg mindenét.

Az internet viszont nem háborog, hanem inkább röhög Kardashian seggén, és egy halom poént gyártott már a Paper magazin címlapjából. Például a celebnő segge alá írt „Break the internet – Kim Kardashian” szöveget többen átírták olyanokra, mint:

  • A zsíros seggem – Kim Kardashian
  • Ez a magazin mindössze 10 dollárba kerül – Kim Kardashian
  • Anyám mondta, hogy ezt csináljam – Kim Kardashian
  • Kérem, itt húzza le a kártyáját – Kim Kardashian
  • Ez az, ahol szarok – Kim Kardashian

(Ha a többi is érdekli, kattintson ide.)

De nem csak a hétköznapi netezők röhögték ki a celebnőt. Chelsea Handler humorista Putyin után most Kardashiant utánozta, és letolta a bugyiját, hogy megmutassa, neki is meztelen a segge.

Sőt, készült egy klassz videó is, úgyis közeleg a karácsony!

Kim Kardashian arcomba tolt csupasz segge után pedig már tényleg egyre biztosabb vagyok abban, hogy jövőre a vörös szőnyeges események nagy részén konkrétan meztelenül fognak szaladgálni a celebek, és ezen már senki nem fog csodálkozni. Mi pedig breakingként fogjuk lehozni, ha valakinek NEM látszódik a bimbója.

Azt pedig mindenki döntse el maga, jó lesz-e, hogy egy híresség kivillanó testrésze mostantól annyira lesz izgalmas, mint egy evőeszköz látványa.

Kommentálná? A Facebookon tegye!