A Rising Star vasárnap esti elődöntőjére mindent bevetettek a szerkesztők, hogy a tutira menjenek: Zámbó Árpyt és Zámbó Krisztiánt, a magyar fociválogatottat Dzsudzsákkal az élen, plázában castingolt afrikai lányt, aki azonnal szerepet kapott az Operettszínház egyik darabjába. Továbbá megszavaztatták a Facebookon, milyen ruhában legyen Ördög Nóra a következő adásban.

A felsoroltak mellett a szokásos tehetségkutatós elemek is jelen voltak: könnyek, egy kis hajbakapás a zsűritagok közt. A műsort azzal kezdték, hogy végre elmagyarázták, mi lesz a műsor menete, ez még csak az előválogató, lesz egy helyosztó show (!!!%+?), ahol 24 énekes marad, majd párbajban hullik ki a fele, és akkor lesznek 12-en. Ha ez igaz, nyár elejéig tarthat a műsor, annyi válogató lesz. De legalább lesz ideje mindenkinek letölteni az applikációt - mellesleg még mindig ez az a szó, ami a legtöbbször elhangzik a műsorban.

Azt is megtudtuk, hogy A FAL egy szimbólum. Akadály, amit le kell győzni.

A műsorban még tévétörténelmi pillanatra is szorítottak időt a három órában,  Majkát kizavarták az Árkád plázába, hogy szedjen össze az ottani castingról két embert, akik közül egy az élő műsorban pár perc múlva fel is léphetett. Mellesleg az ott kiválasztott Mira nevű lány az abszolút nyertese eddig a műsornak, meghívták szerepelni az Operettszínházba az Elfújta a szélhez, pont afro-amerikai lányokat keresnek, hangzott el.

Mező Misi is hozta a Voice-ban már megszokott formáját, a magát rocknroll kemény csajnak tartó versenyzőnek azt mondta az élő adásban, majd üljenek le egy sör mellé, aztán megbeszélik amit kell. A vokalistaként dolgozó lány előadását pedig az első másodpercektől könnyes szemmel nézte.

Dzsudzsák mikrofont kapott a műsorban, és azt mondta:

Átérezzük a versenyzők lelkivilágát.