Will Smith csodálkozó tekintetű fiát, Jaden Smith-t a faék-egyszerűségű és  lehetetlenül értelmetlen gondolatai olyan messzire vitték, hogy húgával együtt interjút adott a T magazinnak. És ebben talán a twitteres ökörségeinél is csodálatosabb dolgokat mond. De nem csak ő, hanem Willow Smith is.

Durva lesz, készüljön fel!

Willow Smith:

Az idő számomra olyan, amit fel tudok gyorsítani, vagy akár le is tudok lassítani, pont annyira, amennyire szeretném, vagyis pont ezért tudom, hogy az idő nem is létezik.

Willow Smith:

Jadennel együtt rájöttünk, hogy a hangunk együtt pont úgy hangzik, mint a csokoládé. Amilyen jóízű a csokoládé, olyan jól is hangzik.

Jaden Smith:

Szóval az van, hogy az iskola nem egy hiteles dolog, mert egyszer végetér. Vagyis nem igaz, illetve nem az igazi. Mert a tanulás soha nem ér véget. És továbbra is járunk az iskolába, ahova minden reggel elindulunk.


Jaden Smith:

Azok a gyerekek, akik hétköznapi iskolába járnak, azok túl tinédzseresek, és nyomottak.

Jaden Smith:

Az iskolában nem is tanulsz semmit. Gondolj csak arra, hány autóbaleset történik egy nap. Mi van az autósiskolákkal? Még mindig nem tettem le a jogosítványt, mert mindenki akit ismerek már balesetezett, és egyszerűen nem látom, hogy az autósiskolába járás segített volna nekik.

Willow Smith:

Egy évig jártam iskolába. Egyszerre volt a legjobb és a legrosszabb élményem is. Azért volt a legjobb, mert rájöttem, hogy a gyerekek miért depressziósak. És azért volt a legrosszabb, mert depressziós lettem.

Jaden Smith:

Mikor a babák megszületnek, a fejük tetején a lágy rész még pulzál. Mint egy szívverés. Ez azért van, mert a testükön keresztül áramlik az energia le és fel.

Jaden Smith:

Mikor valami örömtelire gondolsz, akkor valami szomorúra gondolsz. Mikor egy almára gondolsz, eszedbe jut az alma ellentéte is. Ez az eszköze annak, hogy megértsd a matematikát és olyan dolgokat, amiknek két külön valósága van.

Jaden Smith:

Az a célom, hogy minden idők legőrültebb embere legyek. És amikor azt mondom, legőrültebb, úgy értem, olimpiai magasságokba akarok eljutni. Én akarok a bolygó legemlékezetesebb embere lenni.

Willow Smith:

Azt érzem, hogy egy holografikus valóság töredéke vagyok, amit egy magasabb szintű tudatosság hozott létre.

És hogy épp milyen könyveket olvasnak a Smith-kölykök?

Willow Smith: Oshot és kvantumfizikát.

Jaden Smith: Az élet virágának ősi titkát.

Ez mindent meg is magyaráz.

Kommentálná? A Facebookon tegye!