A rapper már rengetegszer bebizonyította, hogy valószínűleg nem az eszével hódította meg Kim Kardashiant, de ettől még csodálatos. Olyan trashikonná nőtte ki magát, hogyha nem lenne, ki kéne találni. Szerencsére nem kell, mert Kanye West létezik, és a világ így kerek. A legelképesztőbb húzásait szedtük sorba, amitől még egy novemberi nap is szebb lesz. 

Kanye West találkozott Obamával

Bizony, és ezt azonnal világgá is kürtölte. Egy mondatban tweetelte a nagy eseményt, és nem is fűzött hozzá semmit. Ebben az egy posztban benne volt minden, amit Westről tudni kell. Lelke mélyén ő csak egy iskolás kisfiú, akinek teljesült egy régi álma, és találkozott az Egyesült Államok elnökével. 

Félbeszakította a koncertjét, mert egy kerekesszékes nem tudott felállni

Az egyik legkellemetlenebb Kanye-pillanat az volt, amikor leállította a koncertjét, mert nem csápolt állva az egész közönség. A rapper felszólított minden nézőt, hogy ne üljön tovább, de valaki nem tett eleget a parancsnak. Kanye Westnek annyira lassan esett le, hogy egy tolószékes rajongó tagadta meg a kérést, hogy joggal került fel az eset a toplistára.  

Kanye West egy dizájner, és tervezett egy sima fehér pólót

Jó, nem is sima, mert hip-hop, és kereknyakú, meg gyapjú, meg bő. Ja, és 120 dollárba került, ami úgy 27 ezer forintnak felel meg. Sajnos nem járt hozzá fuksz, de ha önnek lenne ilyen, valahogy így nézhetne ki. De már késő, a pólók elfogytak mind egy szálig. Ön már soha sem lehet rapper. SOHA!

A Bound 2 egyszerűen csodálatos

Nincs rá más szó, nem lehet megunni. Ahogy Kanye West távolba mered, és látszik, hogy nem gondol semmire, ahogy Kardashian fordítva üli meg a motort pattogó mellekkel, zseniális. 

A klipnél maximum James Franco és Seth Rogen verziója klasszabb. De West nélkül ez sem jöhetett volna létre. 

Kanye West Jézusként pózolt a Rolling Stone címlapján

Igen, megtörtént. Visszafordíthatatlan. Senki se érti. Még akkor se, ha ez 2005-ben volt, abban évben, amikor Kanye Jesus Walks című száma egy Grammyt ért. Ez mi? Kanye West Passiója?

+1 Kanye West megmondja

Akkor is hinnél, amiben hiszel, ha csak te hiszel benne?

Hát nem tudom. Talán. Lehet. Vagy nem?

Kommentálná? A Facebookon tegye!