A hetedik Való Világ nyolc lakója pontosan úgy közelít egymáshoz, ahogy nagyjából az állatvilágban látni: körbeszaglásszák egymást szexuálisan is, és felmérik, ki mekkora rivális lehet később. Ennek megfelelően erős párbeszédeket nyomnak.

VV Dennis: Szoktál szkreccselni?

VV Fanni: Majd kérdezd meg egy hét múlva!

VV Dennis: Jó de akkor bővített kérdéssel...

VV Fanni: Jó.

Ezutén eltelt egy kis idő, és miközben a mosogatógépből kipakolt VV Fanni, VV Dennis odaszúrta, hogy cserébe A Kérdésért Fanni is kérdezhet tőle intimet. Hát VV Fannit az érdekelte, szeretie-e ha izgatják a golyóit aktus közben. Aktus, ezt a szót használta. Kiderült, hogy csak azt szereti VV Dennis, ha a nő a nyelvével játszadozik a golyó alatt. Majd VV Fanni válaszolt a szkreccselés kérdésre:

„Masztizni?? Persze! Pornót is szoktam nézni, heti 2-3 alkalommal, Tera Patrick a kedvenc színésznőm, az ő filmjei nagyon színvonalasak"

VV Dennis a riportszobában annyit mondott a nagyhajú játékosról, hogy a villában megjátssza a királylányt, kint meg egy állat szerinte. A kedd esti beköltöző, Maci amikor körbevezették a többiek a villában, megfogdosott egy rózsaszín tangát, levette a szárítóról. Azt a kínzó kérdést is érdemes feszegetni, hogy öt napja költöztek be, mégis mi a jóeget mosnak?

VV Fannit és VV Lacit összebilincselték a szerkesztők, a feladatban azonnal  a lényegre tértek, és pisiltek egymás előtt – szellentés is megvolt.