Elizabeth Banks elég szórakoztató videókat készít, de most azért mutatjuk meg a legfrissebbet, mert Jennifer Lawrence-szel beszélget benne. Ennek a sorozatnak Ask a badass a címe, talán úgy magyarítható, hogy Kérdezz valaki igazán tököset.

Lawrence kézenfekvő választás, mert együtt játszanak a mostanában bemutatott Éhezők viadala-folytatásban, és láthatóan remekül szórakoznak. A videót tehát fent megnézhetik, mi alább a kedvenc pillanatainkat emeljük ki. Itt azt adja elő, mennyire nem tökös, ha valamit el kell érnie – keménykedés helyett inkább így viselkedik.

Itt éppen arról értekezik, hogy élete filmzenéje talán a Barbie Girl lehetne az Aquától, mert hát színésznőként arról szól a munkája, hogy amilyen ruhát felvesz, olyan ember lesz. És a folyamatos magassarkúzástól barbilába lesz.

Végül pedig, miután kinevetgélték magukat azon, hogy Lawrence megnövessze-e a haját, és hogy mennyire olyan volt ez a beszélgetés, mintha kamerákat vittek volna egy ebédhez, rájönnek, hogy csak annyi volt a különbség, hogy most nem ittak.

És, bár ezt már nem vágtuk ki, de azt is megtárgyalták, hogy Lawrence annyira tökös, mintha tényleg lenne töke.

– You basically have a penis. [Gyakorlatilag péniszed van.]
– Basically. [Gyakorlatilag – bár itt inkább elméletben lenne az értelme.]