Lehet, hogy Ashton Kutcher jóképű, meg gyereket csinált Mila Kunisnak, és most hárman együtt nagyon cukik, meg családjuk van, és különben is, de közben a színészről kiderült, hogy egészen szar alak.

Kutcher ugyanis rögtön két dologgal erősen kellemetlen helyzetbe hozta magát mostanában:

  • Az egyik az, hogy csinált egy honlapot, az Aplus.com-ot, amit az internet történetének leggyorsabban növekvő honlapjának nevez, és ami tökre nem mellékesen hivatkozás, vagy engedély nélkül lopkodott össze cikkeket a Buzzfeedről, a Cracked-ről, és a Huffington Postról.
  • A másik meg az, hogy ezek után képes volt beszállni az újságírók szapulásába egy olyan témában, amiről nem sietett nyilvánosságra hozni, úgy egyébként anyagi érdeke fűződik hozzá. És tette mindezt akkor, mikor a kezdeti hangadók már bőven bocsánatot kértek mindenért.

Az egész hiszti azzal kezdődött, hogy a már itthon is elindult Uber vezérigazgatója, Emil Michael rászállt egy újságírónőre, aki kritizálni merte az Ubert, és Michael sok mindent megtett volna, hogy elhallgattassa a nőt.

Aztán Ashton Kutcher ezzel kapcsolatban feltett egy kérdést twitteren, hogy mégis mi a rossz abban ha kellemetlen dolgokat ásnak elő egy sunyi újságíróval kapcsolatban, utalva ezzel egyértelműen a Pando Daily újságírónőjére, Sarah Lacy-re.

Ezek után még hisztizett egy sort azon, hogy a média milyen rossz hatással van mindenre, és hogy senki sem tudja megvédeni magát, mert a pletykák mindig sokkal erősebbek, mint az igazság, és hogy a hírek forrását kéne inkább kérdőre vonni.

Majd hirtelen fontosnak tartotta leírni egy posztban azt is, hogy most természetesen a maga nevében beszél, nem pedig az Uber nevében.

Aztán egy laza "HAHA"-t kommentelt egy twitterező poénjára, méghozzá arra, hogy mi a gond azzal, ha eltüntetnek pár kíváncsi újságírót, amiről a Business Insider újságírója, James Cook készített is egy screenshotot, hogy meglegyen, Ashton Kutcher nevetett azon, hogy újságírókat akár el is rabolhatnak.

De a legszebb csak ezután következett. Miután Kutcher kihisztizte magát, és megpróbálta megvédeni magát az Ubert, valaki előtúrta, hogy Kutcher még augusztusban kiírta Twitterre, hogy aki csak akarja, ingyen kipróbálhatja az Ubert, 30 dollárig ingyenesen, az utazást ő állja.

És hogy miért volt ilyen jószívű Kutcher? Mert ahogy a Daily Dot is írja, a színésznek van némi érdekeltsége a cégben.

Kommentálná? A Facebookon tegye!