Tegnap még majdnem szex volt a villában, és fény derült arra, hogy Edina hobbija a kukkolás. Ma pedig csak a csend és hullaszag maradt. A fiúk picsognak, a lányok kibeszélnek és így kábé ennyi.

Dennis ugye már Fannival hál és az első közösen töltött éjszakán bepróbálkozott a fiú egy laza csókkal, amit másnap körömfestéssel próbált kompenzálni. Ugyanis Fanninak nem jött be a smár, viszont a lakkozás annál inkább:

Szerintem te itt megalapoztad a jövődet.

Dicsérte a fiút.

Laci továbbra is nagy erőkkel siratja a kétnapos csaját, Dórit, de már fenyegetőzik, hogy neki azért még van egy ütőkártyája, amit az ínséges időkre tartogat. Értsd: amikor Dóri részeg. Jajj. De az aktmodell inkább az újfiút, Dávidot kerülgeti. Baromira értékelte, hogy a Jézusos gatyában érkezett lakó nem azzal indított, hogy mű-e a lány melle. Igen, Dórinak ez már nagy dolog és nyerő az, aki nem szúrja ki egyből a szilikont. 

Dávid egyébként a fiúkra is elég nagy hatással volt, a jacuzziban találgatták, hogy sport el-e vagy sem. És ha igen, akkor mit, mert tök jó a teste, csak egy kicsit fura. De inkább elmondom képekben, mert úgy jobb.

Ami még történt:

  • Megérkezett az új lakó, Ádám a jóképű úszómester, akinek saját bevallása szerint az a legnagyobb hibája, hogy egyszer nem elégített ki egy nőt, de aztán kielégítette kétszer
  • Utolsóként Zsuzsi költözött be, aki a kisfilmjébel egy elég erős mondattal indított:
Nem gondoltad tán, hogy összeganézom a cipőmet?!